Tarifa e sherbimit taksi ne Tirane

ZONA DISTANCA TARIFA per km TARIFA per min
NGA PIKA NISJES deri ne 1.5 km 250 Lek Nuk aplikohet
ZONA A 5 km e tjera pas 1.5 km 100 Lek/km 25 Lek/min
ZONA B 10 km e tjera pas 6.5 km 85 Lek/km 21.25 Lek/min
ZONA C mbi 16.5 km 80 Lek/km 20 Lek/min

Tarifat ne ditet e pushimit dhe festave

ZONA DISTANCA TARIFA per km TARIFA per min
NGA PIKA NISJES deri ne 1.5 km 300 Lek Nuk aplikohet
ZONA A 5 km e tjera pas 1.5 km 120 Lek/km 25 Lek/min
ZONA B 10 km e tjera pas 6.5 km 95 Lek/km 21.25 Lek/min
ZONA C mbi 16.5 km 80 Lek/km 20 Lek/min

Tarifat taksi naten

ZONA DISTANCA TARIFA per km TARIFA per min
NGA PIKA NISJES deri ne 1.5 km 300 Lek Nuk aplikohet
ZONA A 5 km e tjera pas 1.5 km 120 Lek/km 25 Lek/min
ZONA B 10 km e tjera pas 6.5 km 95 Lek/km 21.25 Lek/min
ZONA C mbi 16.5 km 80 Lek/km 20 Lek/min
RRETH NESH

Tirana Taxi ju ndihmon për çdo nevojë që keni,sepse ne ju japim zgjidhje të arsyeshme.

Ju kërkoni një ofertë jashtë qytetit,ne ju përgjigjemi!

Jemi një telefonatë larg jush , 24 orë gati për t’ju shërbyer. Me ne arrini në destinacion në kohë dhe të sigurtë .

SHERBIME TAXI
  • Brenda Qytetit
  • Jashtë Qytetit
  • Aeroport
KONTAKT

+355698055888

info@tiranataxi.al

Tel
WhatsApp