kush jemi ne

Jemi  duke operuar në treg në fillim të 2017-s dhe jemi rritur në shërbimin tuaj.  Suksesi ynë është rritur nga angazhimi jonë për të ofruar një shërbim të besueshëm tek qytetarët. Ju jeni prioriteti ynë kryesor dhe ne synojmë  që i  gjithë stafi dhe shoferët tanë të tregojnë kujdes të madh për të ruajtur vlerat që na karakterizojnë,  me qëllim për të garantuar shërbimin më efikas dhe më të besueshëm në treg. Synojmë të rritemi duke ju shërbyer . Angazhimi ynë i vazhdueshëm dhe planet afatgjata të investimeve do të sigurojnë që Tirana Taxi të mbetet më e besueshmja më e sigurta dhe më e mira në treg.

  • Siguri 100%
  • Komod 100%
  • Pastërti 100%

Pse Tirana Taksi?

}

Të shpejtë & Të Sigurtë

Çmimet më të Mira

 

Rezervime Online

RRETH NESH

Tirana Taxi ju ndihmon për çdo nevojë që keni,sepse ne ju japim zgjidhje të arsyeshme.

Ju kërkoni një ofertë jashtë qytetit,ne ju përgjigjemi!

Jemi një telefonatë larg jush , 24 orë gati për t’ju shërbyer. Me ne arrini në destinacion në kohë dhe të sigurtë .

SHERBIME TAXI
  • Brenda Qytetit
  • Jashtë Qytetit
  • Aeroport
KONTAKT

+355698055888

info@tiranataxi.al

Tel
WhatsApp