Na Kontaktoni

ADRESA

Rr. Ibrahim Rrugova, Tirane, vila 33, ish vila vodafon.

TELEFON

+355698055888

E-MAIL

info@tiranataxi.al

                                                                    www.facebook.com/kompanisherbimi

}

ORARI PUNES

Hënë–Diel:  24 orë / 7 ditë

Tirana Taxi

RRETH NESH

Tirana Taxi ju ndihmon për çdo nevojë që keni,sepse ne ju japim zgjidhje të arsyeshme.

Ju kërkoni një ofertë jashtë qytetit,ne ju përgjigjemi!

Jemi një telefonatë larg jush , 24 orë gati për t’ju shërbyer. Me ne arrini në destinacion në kohë dhe të sigurtë .

SHERBIME TAXI
  • Brenda Qytetit
  • Jashtë Qytetit
  • Aeroport
KONTAKT

+355698055888

info@tiranataxi.al

Tel
WhatsApp