Tirana Taxi- English
Te sigurt|Te Shpejte|Ne Kohe

MINUTA

MAKINA ESHTE NE DESTINACION
NE 10 MINUTA
KUDO NE QYTET!

Tirana Taxi

Tirana Taxi me shërbimet më të mira. Ju kërkoni një taksi nga aeroporti i Tiranës për në hotel. Shoferi ynë do të gjindet në destinacion. Cilësia e shërbimit dhe etika që na karakterizon, është specialiteti ynë.

Slider

MAKINA

SHOFERE

ORE

NA TELEFONONI 24 ORE / 7 DITE

NA TELEFONONI
24 ORE / 7 DITE

ABOUT US

Tirana Taxi can help you solve any problem because we provide only rational solutions. We can satisfy clients with different requirements. We will pick you up or drop you to anywhere.

SERVICES
  • Door to Door Service
  • Airport Transfer
  • Out On The Town
CONTACT

 

info@tiranataxi.al

Pazari i ri

Tel
WhatsApp