Tirana Taxi
Te sigurt|Te Shpejte|Ne Kohe

Rezervo

MINUTA

MAKINA ESHTE NE DESTINACION
NE 10 MINUTA
KUDO NE QYTET!

Tirana Taxi

Tirana Taxi me shërbimet më të mira. Ju kërkoni një taksi nga aeroporti i Tiranës për në hotel. Shoferi ynë do të gjindet në destinacion. Cilësia e shërbimit dhe etika që na karakterizon, është specialiteti ynë.

Slider

MAKINA

SHOFERE

ORE
Tirana Taxi
NA TELEFONONI 24 ORE / 7 DITE
+355698055888
Tirana Taxi

NA TELEFONONI
24 ORE / 7 DITE

RRETH NESH

Tirana Taxi ju ndihmon për çdo nevojë që keni,sepse ne ju japim zgjidhje të arsyeshme.

Ju kërkoni një ofertë jashtë qytetit,ne ju përgjigjemi!

Jemi një telefonatë larg jush , 24 orë gati për t’ju shërbyer. Me ne arrini në destinacion në kohë dhe të sigurtë .

SHERBIME TAXI
  • Brenda Qytetit
  • Jashtë Qytetit
  • Aeroport
KONTAKT

+355698055888

info@tiranataxi.al

Tel
WhatsApp